Kampanjapaketit

Kun tavoiteltu työntekijä hakee aktiivisesti uutta työpaikkaa, työnhakusivusto itsessään on tehokas tapa tavoittaa heidät. Kuitenkaan monet huippuosaajat eivät aktiivisesti etsi uutta työpaikkaa, mutta saattavat silti olla avoimia uusille haasteille. Tavoitat passiiviset työnhakijat internetin ja sosiaalisen median kanavista markkinoimalla työpaikkaa. Voit markkinoida työpaikkaa ostamalla kampanjapaketin työpaikkailmoituksellesi ilmoituksen teon yhteydessä.  Tätä varten sinun tulee ensin kirjautua profiiliisi tai rekisteröityä, jos et ole käyttänyt palveluamme aikaisemmin.  
  • Kohdennetun digimainonnan hinta on vain murto-osa rekryfirman hinnasta.
  • Sinun ei tarvitse maksaa palkkioita rekrytoinnista.
  • Markkinointitoimistossa on ajantasainen osaaminen nopeasti muuttuvassa digimaailmassa.
  • Mainonta voidaan pysäyttää heti rekrytointitarpeen täytyttyä.

Lopputuloksena laadukas työpaikkailmoitus, joka aktivoi hakijat ja tukee yrityksesi brändiä. Oikein kohdennettu markkinointi tavoittaa oikeat osaajat ja takaa laadukkaan hakijajoukon.

Huomioithan, että ostaessasi Sometähti-kampanjan, laskun tulee olla maksettuna, ennen kuin voimme käynnistää kampanjan. Muut kampanjatyypit toteutetaan heti, ja voit maksaa laskun laskussa merkittyyn eräpäivään mennessä.

Kampanjan voimassaoloaika asetetaan automaattisesti työpaikkailmoituksessa ilmoitettuun viimeiseen hakupäivään asti.

Voit myös julkaista työpaikkailmoituksesi ensin ilman markkinointia. Voit ostaa haluamasi kampanjapaketin ilmoitukselle jälkeenpäin kirjautumalla profiiliisi.

Jos sinulla on kysyttävää kampanjoihin liittyen, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@jobportal.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin vuorokauden kuluessa.
Valitsemasi kampanjabudjetti käytetään vaihtoehtoisesti joko Facebook- tai LinkedIn-mainoskampanjaan. Voit myös antaa meidän valita sopivan kanavan kampanjallesi. Tällä hetkellä budjettia ei voi jakaa kahteen eri kanavaan. Markkinointibudjetti on oletusarvoisesti 50 e, mutta voit asettaa kampanjalle myös lisärahaa haluamasi summan verran. Maksettuasi laskun, kampanja käynnistetään 1-3 arkipäivän kuluessa.

Kampanjapaketissa käytetään Jobportalin kuvituskuvia. Tällä hetkellä asiakkaiden omaa brändättyä kuvamateriaalia ei voi käyttää markkinoinnissa. Voit kuitenkin lisätä yrityksesi logon ja mahdollisia tunnelmakuvia työpaikkailmoitukseen. Erottuvuutta ilmoitukseen saat myös käyttämällä tekstin eri kokoja, muotoilua ja tasoja. Sometähteen sisältyy lisäksi kaikki Huomionarvoinen-paketin ominaisuudet, kuten nosto Jobportalin hakutuloksissa sekä etusivunäkyvyys.

Sinun ei tarvitse murehtia työpaikkailmoituksen markkinoinnista somessa. Markkinointitoimisto Mediaspark huolehtii ilmoituksen tehokkaasta jakelusta sosiaalisissa kanavissa tavoiteltavalle kohderyhmälle. Sosiaalisen median näkyvyyttä kohdennetaan tavoitellulle kohderyhmälle; esim. toimialan perusteella ja maantieteellisesti.

Ilmoituksesi nostetaan Jobportalin hakutuloksissa ja saa näkyvyyden ”Esittelyssä” -osioon etusivuillamme. Lisäksi ilmoitus avoimesta työpaikasta jaetaan sähköpostitse henkilöille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa vastaanottaa viestejä oman alansa avoimista työpaikoista.

Tällä varmistat näkymisen etusivulla ja nouset Työpaikat sivulla listan kärkeen! Kattavasti kirjoitettu työpaikkailmoitus ja tunnelmakuva auttavat yrityksen mieleenpainuvuudessa. Älä unohda lisätä yrityksen logoa, löydät sille kohdan kirjautumalla sisään ja valitsemalla ’omat tiedot’!

Noston avulla olet listan kärjessä hakutuloksissa ja varmistat paikkasi siellä ilmoituksen viimeiseen hakupäivään asti! Yrityksen logo kiinnittää hakijan huomion ja mahdollistaa tunnettavuuden. Älä jätä siis logoa pois. Voit lisätä sen helposti kirjautumalla sisään ja valitsemalla ’omat tiedot’.

Voit jättää ilmaisen työpaikkailmoituksen Jobportaliin. Sivuillamme vierailee tuhansia kävijöitä kuukausittain ja uusia työnhakijoita rekisteröityy päivittäin.

Työpaikkailmoituksen jättäminen:
  1. Kirjaudu sisään työnantajana.
  2. Täytä työpaikkailmoitus.
  3. Kirjoita kattava työnkuvaus. Korosta tärkeitä tietoja käyttämällä eri muotoiluja. Erota otsikot maalaamalla teksti ja vaihtamalla tasoksi ’Heading’. Lisää tunnelmakuva tai esimerkiksi tulevan tiimin ryhmäkuva!
  4. Valitse kampanjaksi ilmainen.
  5. Esikatsele ja julkaise työpaikka!
Työpaikka löytyy syöttämillä tiedoillasi ja saat ilmoituksen sähköpostiin kertyneistä hakemuksista.