Kampanjapaketit

Työpaikkailmoituksen markkinointi

Voit ostaa kampanjapaketin työpaikkailmoituksellesi ilmoituksen teon yhteydessä.  Tätä varten sinun tulee ensin kirjautua profiiliisi tai rekisteröityä, jos et ole käyttänyt palveluamme aikaisemmin.

Huomioithan, että ostaessasi Sometähti-kampanjan, laskun tulee olla maksettuna, ennen kuin voimme käynnistää kampanjan. Muut kampanjatyypit toteutetaan heti, ja voit maksaa laskun laskussa merkittyyn eräpäivään mennessä.

Kampanjan voimassaoloaika asetetaan automaattisesti jatkumaan työpaikkailmoituksessa ilmoitettuun viimeiseen hakupäivään asti.

Voit myös julkaista työpaikkailmoituksesi ensin ilman markkinointia, ja ostaa haluamasi kampanjapaketin jälkeenpäin kirjautumalla profiiliisi.

Jos sinulla on kysyttävää kampanjoihin liittyen, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@jobportal.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin vuorokauden kuluessa.

Sometähti-kampanja

Valitsemasi kampanjabudjetti käytetään vaihtoehtoisesti joko Facebook- tai Linkedin-mainoskampanjaan.

Voit myös antaa meidän valita sopivimman kanavan kampanjallesi. Tällä hetkellä budjettia ei voi jakaa kahteen eri kanavaan.

Markkinointibudjetti on oletusarvoisesti 50 e, mutta voit asettaa kampanjalle myös haluamasi summan.

Maksettuasi laskun, kampanja käynnistetään 1-3 arkipäivän kuluessa.

Kampanjapaketissa käytetään Jobportalin kuvituskuvia. Tällä hetkellä asiakkaiden omaa brändättyä kuvamateriaalia ei voi käyttää kampanjoissa. 

Sometähteen sisältyy lisäksi kaikki Huomionarvoinen-paketin ominaisuudet, kuten nosto Jobportalin hakutuloksissa sekä etusivunäkyvyys.

Huomionarvoinen-kampanja

Ilmoituksesi nostetaan Jobportalin hakutuloksissa ja saa näkyvyyden ”Esittelyssä” -osioon etusivuillamme. Lisäksi ilmoitus avoimesta työpaikasta jaetaan sähköpostitse henkilöille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa vastaanottaa viestejä oman alansa avoimista työpaikoista.